A kútfúrás ára

Kérjük, válasszon

.

Összehasonlítás: az olcsó kútfúrás és a megbízható kútfúrás közötti különbség

Az alábbi képen szemmel látható az olcsó kútfúró technológia győztese, azaz az alföldi kútfúró módszer és a minőségi kút közötti különbség.

Az olcsó kútfúrás technológiák összehasonlítása.

Kattintson a képre nagyobb képért!

Amíg az alföldi módszer garancia nélkül és számla nélkül, feketén már 6-8.000,- Ft/méter ártól elérhető, addig a szakmailag kifogástalan, garanciával rendelkező kút nettó 15.000,- Ft + áfá-tól kezdődik.

Weboldalunk több esetben is bemutatta már, hogy ezek a kútnak nevezett lukak mennyit érnek. Ide kattintva itt megismerhet pár olcsó, kontár munkát.

Ezen kutak megrendelése előtt azt javasoljuk, hogy ismerje meg részletesen a kútfúrás alapjait és a kútfúró vállalkozók közti különbséget, majd döntse el, hogy pontosan milyen kútra van szüksége. A folytatáshoz kattintson ide!

.

Kérjen ajánlatot a minősített kútfúró mestereinktől

.

.

Árválasztékaink

Olcsó kutat szeretnék

Olcsó kutat már feketén, számla nélkül 6-8000,- Ft/méteráron találni fog a piacon kerti kútfúráshoz. Ha erre van igénye, akkor írja be a Google keresőbe, hogy kútfúrás, és találni fog ennyiért “kútfúró vállalkozót”. Kifejezetten ezt a technológiát keresse, mert ez a legolcsóbb: alföldi kútfúró módszer, avagy a pisztolyfúró kútfúrás technológiája

Ha ön ezt a fenti, szakmailag elfogadhatatlan technológiát választja, akkor azért idővel jusson majd eszébe, amikor elégedetlen lesz, hogy: az olcsó ár miatt érzett öröm garantáltan rövidebb ideig fog tartani, mint a trehány munka emléke!

.

Megbízható kutat szeretnék

A megbízható kutak garanciával készülnek, ezért lényegesen magasabb ára van, mint az olcsó kutaknak, melyet kerti kutak esetén már 15000,- Ft/m áron lehet találni helytől, és vállalkozótól függően a minősített kútfúróink közt. Természetesen az ipari kutak még ennél is jelentősen magasabb árral rendelkeznek. Nehéz egységes árat megbecsülni, de mindenképp érdemes jól körülnézni, és bekérni pár ajánlatot.

.

Kérjen ajánlatot a minősített kútfúró mestereinktől

.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*