TiKEM fúrási segédanyagok

A TiKEM Hungary Kft. 2006 óta teszi könnyebbé a kútfúró vállalkozók munkáját a termékeivel, Gertner Edit Ügyvezetőt kérdeztük az TiKEM előnyeiről.

– Mitől jobbak a TiKEM termékei a piacon található más megoldásoktól?

– Erőfeszítésünk sikereként manapság már a legkisebb fúrásoknál is a modern anyagokat használják és elmondhatjuk, hogy 2013-ban a Magyarországon elismert fúróvállalatok 80-85%-a vásárolta valamelyik fúróipari termékünket.

TiKem Carbocel

Fixa ideánk, hogy a felhasználás tekintetében nincs kis vevő vagy nagy vevő, a modern, kedvező eredményeket hozó termékeket mindenki számára elérhető tettük raktárunkban.  Termékeinkről a www.tikemhungary.hu  oldalunkon a „Fúróipar” fülnél részletes leírást találnak.

– Milyen forintosított hasznot lehet ezekkel a termékekkel elérnie a kútfúróknak más termékekkel szemben, és mi garantálja ezt a hasznosságot (pl. mérések, kutatások, stb.)?

– Cégünk, csak és kizárólag elismert gyártókkal dolgozik, akiktől szigorúan megköveteljük a termékek laboratóriumi előminősítését, ezeket minőségi bizonyítványokkal tudjuk igazolni. Ezek azért fontosak vevőink számára, mert a hibázás lehetőségét-, amit természetesen teljesen nem lehet kizárni,- de minimálisra csökkenthetjük. Ez átvitt értelemben sok pénzt takarít meg vásárlóinknak, hiszen nincsen romlott, minőségi hibás termék, amely gondot, többlet adminisztrációt és persze anyagi veszteséget jelenthet.

TiKEM Hungary termék 1

– Mely termékekre van most akciója a TiKEM-nek?

– A TiKEM Pol 30 előző évi sikeres bevezetésére gondolva, a 2014-es évre is készültünk egy vadonatúj anyaggal, amely csak nálunk kapható a PAC NFE:

egy olyan fúróiszapképzőt szeretnénk figyelmükbe ajánlani, amely hideg vízbe dobva, minimális keverés mellett is teljesen és gyorsan feloldódik, csomósodás nélkül! Azok a kollégák, akik a legutóbbi Egyesületi találkozón azt panaszolták, hogy a fúróiszapképző lassan oldódnak, most megoldást találhatnak ebben a kiváló minőségű, új technológiával készült cellulóz alapú termékünkben.

TiKem Abszorbens

– Hogyan lehet önöknél vásárolni?

– Rugalmasan tudjuk vásárlóinkat kiszolgálni, hiszen elegendő egy előző napi telefonhívás, amellyel bejelentkeznek, és megrendelik a kívánt termékeket és az ideút ideje alatt a szükséges adminisztrációt elvégezzük. Néhány perc alatt a raktárban már át is vehetik az árut, fölösleges várakozás, sorban állás nélkül. Akik kisebb mennyiségben szeretnének rendelni, a postafutár szolgáltatással elfogadható költségen, a házhozszállítás is megoldható 1 zsáktól 1 raklap mennyiségig.

Jelenleg minden fúrási anyagunk és specialitásunk kapható, a raktárunkat feltöltve várjuk megtisztelő rendeléseiket. Ezek a termékek: Tikem Pol 30, Carbocel HV és LV, TiCell HV, Lampac R: fúróiszapképzők, TiKEM Disp-L: diszpergálószer; TiKEM Stop: tömedékelő abszorbens;

TiKEM Hungary termék 2

+36 33 445 806
+36 70 428 0556
+36 20 264 7980
info @ tikemhungary . hu
office @ tikemhungary . hu
www.tikemhungary.hu

TIKEM HungaryA TiKEM Hungary Kft. 2006-ban még a fúrási szokásoknak megfelelően fő termékük a CMC HV és LV volt, amely a legelterjedtebb fúrási iszapképző volt a bentonit mellett. Az azóta eltelt 8 évben folyamatosan képezték magunkat és széleskörű ismeretségük révén nyomon követték a legújabb technikai újításokat, a modernebb termékeket, amelyekkel hatékonyabban és sok esetben kedvezőbb áron lehet dolgozni másoknál. A TiKEM Hungary Kft. a Magyar Vízkútfúrók Egyesületének pártoló tagja.

TIKEM raktár

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*